,

Kärcher- SG 4/4 parni čistač- BLOG

Pozdrav dragi ljudi,

U današnjem blogu vam donosimo sve o  kompaktnom parnom čistaču SG 4/4 s vrlo učinkovitim parnim tlakom od 4 bara. S kontinuiranom regulacijom količine pare i funkcijom Vapo-Hydro za savršene rezultate čišćenja bez kemikalija. Vaše praljice se s njim koriste u većini slučajeva jer  SG 4/4 impresionira izvrsnim učinkom i dezinfekcijom* s certifikatom što je ključno.

Zahvaljujući tlaku pare od 4 bara postiže se optimalni učinak čišćenja. Kontinuirana regulacija količine pare i funkcija VapoHydro (kontinuirana regulacija parnog zasićenja) omogućuju savršeno namještanje uređaja prema odnosnom zadatku čišćenja.Namjenjeno za raznorazne poslovne prostore ( mini trgovine, apoteke, poliklinike, urede…)

servis za čišćenje

Sustav s 2 spremnika se permanentno može napuniti i omogućuje brzo vrijeme zagrijavanja kao i neprekinuti rad. Također i prikaz temperature pomaže pri tome da se postignu optimalni rezultati čišćenja. Uređaj se univerzalno može primijeniti i čisti posve bez kemikalija. Opsežni paket opreme obuhvaća pored ostalog dvije podne mlaznice (za abrazivno i higijensko čišćenje), integrirano mjesto za odlaganje opreme, integriranu kabelsku kuku kao i držač cijevi u svrhu skladištenja koji štedi prostor. (*Prema prEN 16615, PVC-pod, uređaj: SG 4/4 (podna mlaznica s lamelama, 30 cm/sek., max. parni tlak, min. VapoHydro) Test na klice: Enterococcus hirae ATCC 10541)

Servis za čišćenje

U tome svemu doprinose raznorazni nastavci koji obuhvaćaju dosta širok spektar područja. Od dostupnih do nedostupnih. S njima prolazimo kupaonice, štednjake, prozore, pločice, laminate,fuge  te ostale glatke površine.

servis za čišćenje

Video s detaljnim prikazom ovog moćnog aparata: