Specijalna čišćenja raznoraznih namjena i prostora

Specijalna čišćenja za pranje podova, staklenih površina i premaze: kako održati svoj prostor čistim i sjajnim

Kada govorimo o čišćenju, ponekad je potrebno koristiti specijalne tehnike i opremu kako bi se postigli optimalni rezultati. To je posebno važno za poslovne prostore ili za domove s velikim brojem staklenih površina i podova. U ovom članku, objasnit ćemo kako naša tvrtka može pomoći u održavanju vašeg prostora čistim i sjajnim, koristeći specijalne tehnike i opremu za pranje podova, staklenih površina i premaze.

Pranje podova sa šamponirkom

Pranje podova sa šamponirkom je specijalna tehnika koja se koristi za dubinsko čišćenje tvrdih podova poput keramike, kamena, linoleuma i drva. Ovaj postupak koristi stroj koji koristi kombinaciju čiste vode i deterdženta kako bi se tlo uklonilo s površine poda. Šamponiranje je idealno za uklanjanje teških mrlja, ostataka boja ili laka, te ostataka industrijskih kemijskih sredstava.

Veliki strojevi za čišćenje

Veliki strojevi za čišćenje su idealni za velike prostore s tvrdim podovima. Ovi strojevi koriste kombinaciju deterdženta i vode kako bi dubinski očistili podove, a zatim usisali vodu i prljavštinu u spremnik za otpad. Ovaj postupak čišćenja može se obaviti u kratkom vremenu, što ga čini idealnim za područja s velikim prometom ljudi.

Pranje staklenih površina

Pranje staklenih površina uključuje čišćenje stakla, ogledala i drugih prozirnih površina. Ovaj postupak koristi specijalne deterdžente i opremu za čišćenje kako bi se postigla maksimalna čistoća. Naša tvrtka koristi opremu koja je sigurna i ne oštećuje staklene površine, a također koristi i vodu koja ne ostavlja tragove na staklu nakon sušenja.

Koristimo najmoderniju aparaturu od usisavača do velikih strojeva(Taski,Kärcher, Columbus) pribora (Vileda professiona, Filmop, Vermop), potrošnog materijala i visokokvalitetnih sredstava za čišćenje (Kiehl, Buzil, Diversey). Na teren uvijek šaljemo tim od više educiranih osoba radi što kvalitetnije usluge.

  • pranja podova šamponirkama i velikim strojevima
  • pranje staklenih površina, okvira i roleta
  • pranje fasada
  • skidanje grafita
  • premazivanje podova
  • generalna čišćenja raznoraznih hala i pogona

Pošaljite nam upit, Vaše tim praljica će vrlo rado odgovoriti!