• Usluge čišćenja za srednja i velika poduzeća

Usluga čišćenja za mala, srednja i velika poduzeća

Čistoća i urednost su ključni faktori za uspješno poslovanje. Bez obzira na to kakva je vaša tvrtka, uvijek je važno osigurati da su vaši poslovni prostori čisti i uredni kako biste stvorili pozitivno radno okruženje za svoje zaposlenike i privukli nove klijente. To je gdje mi, vaša tvrtka za čišćenje, dolazimo u igru.

Naša tvrtka za čišćenje nudi širok raspon usluga za vaše poslovne prostore. Neovisno o veličini vašeg ureda, mi ćemo osigurati da vaši poslovni prostori budu čisti i uredni, a vaši zaposlenici i klijenti će uvijek biti zadovoljni.

Naši stručni timovi za čišćenje obučeni su da osiguraju da vaši poslovni prostori budu čisti i sigurni za rad. Koristimo samo najkvalitetnije proizvode i opremu kako bismo osigurali da su vaši poslovni prostori u najboljem mogućem stanju. Naši timovi su temeljiti i precizni, tako da možete biti sigurni da će vaši poslovni prostori uvijek izgledati svoje najbolje.

Uz redovito čišćenje vaših poslovnih prostora, nudimo i specijalizirane usluge kao što su čišćenje nakon građevinskih radova, pranje prozora i čišćenje tepiha. Osim toga, nudimo i usluge prilagođene vašim specifičnim potrebama. Samo nam recite što vam treba, a mi ćemo prilagoditi svoje usluge prema vašim potrebama.

Naša tvrtka za čišćenje nije samo usmjerena na kvalitetu usluge koju pružamo, već i na zadovoljstvo naših klijenata. Stoga se trudimo pružiti vrhunsku uslugu po povoljnim cijenama. Naši cjenovni planovi su prilagođeni vašim specifičnim potrebama, tako da možete biti sigurni da ćete uvijek dobiti najbolju vrijednost za svoj novac.

Nudimo i prilagođene planove čišćenja kako bismo osigurali da vaši poslovni prostori uvijek budu čisti i uredni. Naši planovi čišćenja su fleksibilni i prilagodljivi.

Naš predan tim koristeći višegodišnje iskustvo i modernu mehaniziranu opremu za čišćenje, osigurava uslugu čistoće poslovnih prostora za sva mala srednja i velika poduzeća. To može uključivati:

  • Raznorazni profili ureda na ugovor dnevna čišćenja zavisno o potrebama
  • Skladišta
  • Distribucijske centre
  • Maloprodajne poslovnice
  • Središnjice poduzeća
  • Druge poslovne zgrade
  • I sve ostalo

Reference / naši klijenti

U svom portfelju imamo neke od najvećih poduzeća u svojim djelatnostima koje su nam ukazale povjerenje.

Yammat FM: https://yammat.fm/
Tommy Hilfiger:https://hr.tommy.com/
ABC škola stranih jezika: https://abc-strani-jezici.hr/
Bio bio trgovine: https://www.biobio.hr/
Outdoor akzent: http://outdoor-akzent.hr/
Odvjetničko društvo Ečimović: https://ekl.hr/
Odvjetničko društvo Leko i partneri: https://www.lekopartneri.hr/
Stomatologija i estetika: https://www.sie.hr/hr
Hvatski pčelarski savez: https://www.pcela.hr/

Zatražite ponudu

© šestinske pralje